View Single Post
Staro 21.06.2011., 20:57   #71
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Znam takve tipove, htjeli bi da dobiju sve po cijeni iz trgovine a da im sve to još netko posloži, instalira i pospaja doma za istu cijenu (čitaj - badava). A kad on treba negdje guknut, onda ne pusti glas ako nije cifra barem 300 Eura. Natezao se ja jednom sa takvom mušterijom, naplatim ja 150 kn za sat vremena posla, ali stvarno puni sat, a on meni počeo filozofirati kako su u Oglasniku cijene intervencija po 100 kn, čak i manje, da me ne bi zvao da je znao da ću toliko naplatiti. Ja gledam, slušam i ne vjerujem, oko čega se natežemo, pitam, oko 50 kn? Pitam, kad vam dođe majstor za veš-mašinu ili frižider i kad vam naplati 300 kn za izmjenu gumice koja košta 20 kn to je sve OK? Kažem mu da ću vratiti sve u stanje koje je bilo prije mog dolaska, nazvat ćemo nekog iz tog Oglasnika i još mu ponudim da ću ja platiti trošak tog popravka ako Oglasnik-serviser sve obavi za manje od 2 sata. Naravno da ga je to ubilo u pojam, platio i sve OK. Zvao me još 2-3 puta i nije više nikad prigovarao.
Sinac je offline