View Single Post
Staro 21.06.2011., 17:32   #69
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Uh, umalo ispadoh posprdanac.

Kolega od kolege s posla, inače doktor medicine po struci, traži konfiguraciju nekakvu solidnu, brzu etc. (takav je opis imao kao da treba komp za raketnog znanstvenika)

E sad, znaci neka firma mu je ispostavila račun od 4300 kn za komp sa win7 i gore redom E5800/4gb rama/neimenovana ploča sa integrušom/500 gb HDD i sve ostalo noname.

Pošto me je kolega preporučio tako ja preko maila pošaljem ugrubo konfiguraciju koja je cijenom 300 kn skuplja ali moćnija duplo x4 PII/4gb ddr3/1TB WD blue/Asrock 880G/GT210/SS430W + Win7 + Office 2007. Znači složeno ono fino, po mjeri, najbolji omjer uloženo - dobiveno a da i sam vidi da nije krama pošto se jerbo kuži i "zna". (uhlavnom cijeli nastup doktora je stvarno ponižavajuć)

Sve u redu, čovjeku paše, ali nešto on počne kemijat prek telefona da ovo ono, on misli(nudi) da je u redu cijena za dostavu/slaganje/instalaciju svega 300 kn za trud ono, baš tipa: Ja sam direktor svemira i kao doktor svi su niža bića. On meni počne bit ce to dovoljno, vamo tamo, da se i on kuži u informatiku jer ima doma AJfon ( ) a to znači da zna "znanje"...

Ja reko gospodine, u ovom slučaju ja sam taj koji će vam gotovu konfiguraciju dostaviti na kučni prag, i kao takav JA Ču odrediti cijenu, i nedolazi u obzir da vi meni uvjetujete...bilošto.

- Mislio sam mu uzeti 100 kn po satu, odnosno 300-400 kn, možda i kunu više jerbo imam se šta vozikati do dugog selaštajaznam.
Naravno, za 300 kn nebi se zezao sa takvim prco-mudcima da mi netko plati, uglađena gospoda koja sve zna, al bi da im se za 5 banki sve složi jer su doktori.
Kako sam lud bio, još velim kolegi da se nebudem više čuo sa tim njegovim "doktorom".

pas masters

Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Pa realno i ne kužim koji je problem osim što si mu htio uvaljat office 2007 umjesto 2010
10ka je, pobjeglo mi

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 21.06.2011. u 18:33.
Halos je offline