View Single Post
Staro 21.06.2011., 14:03   #295
Street_Racer
Ulični trkač
Moj komp

Street_Racer's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
... recimo ja Seagate ne bi kupio da je jedni na tržištu
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Evo i prije par dana mi prdnio Hitachi 320 GB. Crklo mi je više Hitachija nego svih ostalih skupa...
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Meni su u zivotu crkla tri diska i svi bili Zmazungovi. Njihove diskove uopce ne uzimam u obzir pri kupovini
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
... ja samo znam da mi WD 1.5TB EARS baca errore i da vise WD nece kod mene nikad u server/nas/komp.
Evo na temelju ovih iskustava možemo zaključit da nijedan disk ne valja. I šta sad kupit?
Ljudi previše se uzrujavate oko ovakvih stvari, diskovi crkavaju to je normalno. Onaj ko ima neprocjenjive podatke čuvat će ih na više mjesta, a mi svi ostali koji skladištimo multimediju nadamo se da neće ništa krepat, a ako i krepa nabavit ćemo to sve ponovno kao i prije
Osobno sam imao svih vrsta diskova i svi su i rikavali, ne mogu nijedan izdvojit kao najbolji ili najlošiji, tj mogu samo reć da stariji diskovi (40-80gb) su mi se pokazali kao najpouzdaniji. Mislim da mi iz tog doba nijedan nije riknio dok sam recimo i novi WD640 donio iz trgovine pun bad sectora i idući dan ga odmah zamjenio. Nakon toga sam kupio i novi WD 20ears s kojim imam odlična iskustva i eto namjeravam kupit i još jedan i nadat se najboljem

Poštene trgovine: #1 #2 #3 #4
Street_Racer je offline   Reply With Quote