Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 21.06.2011., 02:20   #574
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic Pregled postova
Gledo sam sad malo za Hungaroring karte i 90E je za general admission. Koliko sam skonto to je oko staze, gdje uvatis mjesto na livadi.
Jel vidi sta u hungaroring-u stih pozicija?
Ako je to jako lose onda 150E za silver 8, cini mi se super pozicija.
Da, ali mozes upecati neku dobru poziciju, iako ce ti to biti teze ako ides prvi put i ne uzimas kartu za cijeli vikend pa da mozes sve istraziti...

Sa f1gpt.com.

Inace davno sam cuo da je jedna silver tribina najbolja na Mađaroringu, posto se sa iste vidi cijela staza.

@Rino, uvjeri me u suprotno Najbolji vozaci u F1 su Hamilton, Alonso, Button, Vettel (nikakva rang lista )
Button se od panjine iz Williamsa i Renaulta sa pocetka proslog desetljeca razvio u pravog zrelog vozaca u BAR Hondi. Bio je bolji od Villeneuvea koje je bio WDC. Takumu Sata je nadmasio. Barrichello takodjer nije bolje prosao. Sjeti se samo da je Button iskoristio odlicnu priliku, dok je RB stalno radio puno gresaka koje nalikuju pocetniku.
Najgore sezone su mu ipak iz 2007. i 2008. ali nitko nebi odvezao bolje sa bolidom cvrsto prikovanim za zacelje.

U McLarenu je pokazao da nije bio slucajan prvak. Nije na razini Hamiltona (kad ne radi pizdarije), ali vozi pametno, ima odlicnu strategiju i iskoristi svaku priliku, pogotovo po kisi.

Kobayashi je dobar, pitanje je da li bi ga tek tako nadmasio.

Sutil je kao nekakav talentiran vozac, ali vrijeme prolazi i nikad nista od njega. On se samo zna zabijati u druge ljude po stazi i tu i tamo prerezati vrat ljudima...
Kolega rookie ga poprilicno gazi.

Rosberg. Dobar, ali opet je upitno koliko. Stalno najavljuju njegovu pobjedu, a ona nikako da dodje, a nije da nije imao prilika. Veliki plus mu je sto je prosle sezone ugl. bio ispred Schumachera.

Kartikeyan je tu da reklamira TATU i premijernu indijsku utrku. Liuzzi je panjina obicna.

Vrijeme Kovalainena i Trullija je proslo.

Virginovi vozaci isto nista spesl.

Ostatak su vozaci koji su solidni i vjerojatno bi i u jakom autu tipa Red Bull bili novi Rubens Barrichello. Dakle moze pobjedit, ali nikad dovoljno brz da bi cak pobjedivao kad mu jaci kolega odustane i sl. Cak mu i naslov vice prvaka uzmu vozaci sa slabijim bolidom...

Jedino sto moram priznati da sam na Kubicu totalno zaboravio kad sam pisao post To je jebeni potencijal kojeg koci auto.
Samo pitanje je sto ce biti s njim jer je ozljeda ruke zeznuta stvar...

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz

Zadnje izmijenjeno od: aski. 21.06.2011. u 12:32.
aski je offline   Reply With Quote