View Single Post
Staro 20.06.2011., 12:35   #9
morbid_angel
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Poggiali Pregled postova
7 je napravljen na particiji od 30 gb, i na tu particiju sam stavio samo osnovne programe tipa office, i antivirusni, ja neznam odakle i kako se toliko popunio disk, ja bi rado maknuo nesto sa njega, ali stvarno ne znam sta :S... Nekad je pravio probleme, znaosma imati 5 gb free space, koji bi iz cista mira doso na 1gb free space bez da sam ista ja radio... onda ako bi defragmentirao i ccleanerom cistio, znalo bi se osloboditi, ali sad ne trza , neki dan je bilo 3 gb free... i krenem radit update koji nisam radio dosta duugo, i odjenom ispadne poruka, da je low disk space.. krasno :|
30 GB jest malo za Windowse. Ja na svom prijenosniku imam 100 GB prostora i to koristim isključivo za dropbox, programe i windowse, i to mi je taman. Ili probaj proširiti particiju preko alata sa Hiren CD-a, ili prebaci SVE osim windowsa na drugu particiju i ugasi hibernaciju, al moja preporuka jest da proširiš particiju. 30 GB je naknap za Windows XP, a kamoli za Windows 7 koji datoteke sa instalacijskog DVD-a kopira na disk, i uz to stavi instalaciju.
Nemoj kemijati iz Windowsa XP, nego to napravi preko Hiren CD-a, kao što je Baja preporučio.
morbid_angel je offline   Reply With Quote