Daklem, pravio sam neki update, i c: disk mi se popunio toliko da imam nekih gb slobodno. Pokusavao sam pronaci googlom da li postoji neko rijesenje da se on prosiri, i pronaso sam metodu, da se preko disk managementa, moze smanjiti (shrink) neka particija koja ima viska prostora, i zatim se dodjeliti taj prostor potrebnoj particiji.
Sami shrink je odradjen bez ikakvog problema, ali kad kliknem desnom tipkom misa na c: uopce mi nije dozvoljena opcija Extend volume...
Da li netko zna zbog cega je to tako, za sad nista nisam uspio pametno pronaci, po svim tutorijalima na netu bi to trebalo raditi, ali meni ne radi :/
evo i slikica :
Citiraj:
Kod postanja slika koristite thumbnails ili sliku stavite u zip. Ako već stavljate sliku da se odmah učitava, veličina ne smije prelaziti 200kb i maksimalnu širinu od 800 pixela.
|
Hvala!
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G