Citiraj:
Autor tomo19
No kaj će mu bit ja to radim uvjek... 
Hm..ok ak ti tako kažeš  .
|
Bog čuva pijance i budale
Citiraj:
Autor tomo19
Ja ću vjerojatno kupit SAMSUNGA HD155UI al ću još vidit dal je potrebno stavljat novi FW jer ta zakrpa je izdana još u 2010 godini a možda je to već riješeno u ovim novim.
|
Mislim da sam ja sa Samsungom završio. F3 još uvijek radi, ali preskočil bum i ovaj 1TB Singleplatter. u biti, neću više diskove ni kupovat, matere im.
Citiraj:
Autor tomo19
Brko mislim da ti nije crko zbog stavljanja novog FW ako si sve dobro napravio nego je jednostavno crko ali to nisam siguran, a ništa garanciju u ruke i po novi.
LP!
|
ma radio je on, par dana normalno. i danas kopiram Big Bang Theory na njega i odjednom Total Commander stane i čujem disk kako ubrzano radi "tik-tak-tik-tak-tik-tak" i blis - BSOD. Komp se resetira, boota se 10tak minuta, na kraju uđem u windowse, naravno ni jedan dijagnostički software ne mogu pokrenuti, a kad se jedva uspio dignuti MMC, u Disk Management vidim njega kao "Healthy" 1896GB, no nema oznake NTFS.
Ponovno resetiram komp, ulazi u windowse, pokreće Win check disk, izbacuje pun klinac "unreadable" linija... ma za samoubit se UTP kablom
Citiraj:
Autor neron888
Ima pravilo kojeg se ja držim,,, kad nešto radi ne diraj,,,sad se idem moliti za mog samsunga...
|
Utter crap

plati misu unapred
BTW, jel ima taj Samsung HD204UI elektroniku sa jedinstvenim ROM chipom? ako nema, probao bi zamjenu elektronike, budući u firmi imam identičan disk, čak i isti batch i isti datum proizvodnje.