View Single Post
Staro 19.06.2011., 23:07   #274
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor tomo19 Pregled postova
No kaj će mu bit ja to radim uvjek...
Hm..ok ak ti tako kažeš.
Bog čuva pijance i budale

Citiraj:
Ja ću vjerojatno kupit SAMSUNGA HD155UI al ću još vidit dal je potrebno stavljat novi FW jer ta zakrpa je izdana još u 2010 godini a možda je to već riješeno u ovim novim.
Mislim da sam ja sa Samsungom završio. F3 još uvijek radi, ali preskočil bum i ovaj 1TB Singleplatter. u biti, neću više diskove ni kupovat, matere im.

Citiraj:
Brko mislim da ti nije crko zbog stavljanja novog FW ako si sve dobro napravio nego je jednostavno crko ali to nisam siguran, a ništa garanciju u ruke i po novi.
LP!
ma radio je on, par dana normalno. i danas kopiram Big Bang Theory na njega i odjednom Total Commander stane i čujem disk kako ubrzano radi "tik-tak-tik-tak-tik-tak" i blis - BSOD. Komp se resetira, boota se 10tak minuta, na kraju uđem u windowse, naravno ni jedan dijagnostički software ne mogu pokrenuti, a kad se jedva uspio dignuti MMC, u Disk Management vidim njega kao "Healthy" 1896GB, no nema oznake NTFS.
Ponovno resetiram komp, ulazi u windowse, pokreće Win check disk, izbacuje pun klinac "unreadable" linija... ma za samoubit se UTP kablom

Citiraj:
Autor neron888 Pregled postova
Ima pravilo kojeg se ja držim,,, kad nešto radi ne diraj,,,sad se idem moliti za mog samsunga...
Utter crap plati misu unapred

BTW, jel ima taj Samsung HD204UI elektroniku sa jedinstvenim ROM chipom? ako nema, probao bi zamjenu elektronike, budući u firmi imam identičan disk, čak i isti batch i isti datum proizvodnje.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 20.06.2011. u 09:17.
Brko je offline   Reply With Quote