Citiraj:
Autor Zaramoth
I ne propadaju megastore centri zbog web shopova. Vecina kupaca je tradicionalna i ipak im je draze prosetati i na licu mjesta pogledati i opipati tv ili laptop u par ducana. Evo bas primjer Linksa koji je (na zalost) postao jedini pravi IT ducan s poslovnicama diljem RH. I oni su postali osjetno skuplji no ipak su u ove dvije krizne godine otvorili (koliko?!?) 3-4 nova ducana, imaju kupce, imaju prometa 
|
Znam ekipu iz linksa i znam kako su 2x provjeravali svaku kunu koja je isla iz tvrtke van. Mislim da su jako dugo odolijevali ucjenama casopisa da se njihova roba nece recenzirati ako Links ne pljune ogromnu lovu za reklamu. Kada kazem ogromnu, onda stvarno mislim na stotine tisuca kuna za godisnju reklamu.
Vec sam napisao kako su u Technomaxu prodavaci bili vidno isfrustrirani, ali po meni to je definitivno bio problem voditelja poslovnice. Zasto su prodavaci u Linksu, uglavnom, usluzni? Mislim da im ne pada na pamet zbijati sale s kupcima.
U Technomaxu sam dosao s 10t kuna u CASHU, htio potrositi na audio. Nakon sto me otprdio prodavac, otisao sam u drugi ducan i tamo potrosio svoju lovu.