View Single Post
Staro 19.06.2011., 13:17   #445
Ari
Registered User

Ari's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
Kako da to blokiram, bilo na PCekspert straniciama ili negdje drugdje jer mi ide na zivce nevjerovatno
Probao sam prcak po meniju firefoxa ali nisam nista naso/uspio, gledao sam dio o tkz. skocnim prozorima, da li gledam na krivmom mjestu ???????

Pomoc braco bum bacil komp kroz prozor od zivciranja

ps- aaaaaaaaaaaaaa sad se i na forumu pojavljuju reklame na doticnim rijecima aaaaaaaaaaaa bum puca bummmmmmm
Zna se dogoditi da ti najbolji addoni za reklame Adblock Plus i Adblock Plus Element Hiding ne rade u novoj verziji Firefoxa. Čini mi se da je i meni kad sam testirao FF 4 bilo krdo reklama. Ova dva addona mogu raditi i na FF 4

btw. Na Firefoxu 4 mi je dosta toga ljepše i praktičnije, otvaranje stranica je bar jednako brzo kao u FF 3.6 , možda i nijansu brže. Problem je što sam sa staranicama i tabovima koje sadrže flash bio usporen. Znači usporen kad prebacujem sa taba na tab i onda kad kliknem na tab sa flashom treba mu 5 sekundi da registrira klik.
Nije pomoglo ni isključivanje hardwerske akceleracije na čak 3 mjesta. Inače to obično pomogne u sličnim slučajevima.

Zadnje izmijenjeno od: Ari. 19.06.2011. u 13:23.
Ari je offline   Reply With Quote