Citiraj:
Autor ante2
Kako da to blokiram, bilo na PCekspert straniciama ili negdje drugdje jer mi ide na zivce nevjerovatno 
Probao sam prcak po meniju firefoxa ali nisam nista naso/uspio, gledao sam dio o tkz. skocnim prozorima, da li gledam na krivmom mjestu ???????
Pomoc braco bum bacil komp kroz prozor  od zivciranja
ps- aaaaaaaaaaaaaa sad se i na forumu pojavljuju reklame na doticnim rijecima aaaaaaaaaaaa bum puca bummmmmmm 
|
Zna se dogoditi da ti najbolji addoni za reklame Adblock Plus i Adblock Plus Element Hiding ne rade u novoj verziji Firefoxa. Čini mi se da je i meni kad sam testirao FF 4 bilo krdo reklama. Ova dva addona mogu raditi i na FF 4
btw. Na
Firefoxu 4 mi je dosta toga ljepše i praktičnije, otvaranje stranica je bar jednako brzo kao u FF 3.6 , možda i nijansu brže. Problem je što sam sa staranicama i tabovima koje sadrže flash bio usporen.
Znači usporen kad prebacujem sa taba na tab i onda kad kliknem na tab sa flashom treba mu 5 sekundi da registrira klik.
Nije pomoglo ni isključivanje hardwerske akceleracije na čak 3 mjesta. Inače to obično pomogne u sličnim slučajevima.