Citiraj:
Autor aski
Izgleda ovako zamaskiran kao da ce srusiti neki avion
Onaj ratni bi trebao biti Gripen jel tako? Kao buduca nada HRZ 
|
Je, došao iz Mađarske i poslije showa se vratio odmah nazad. Buka je bila strava dok je manevrirao, ja sam navijao za neko probijanje zvučnog zida u videokrugu, nije moralo baš iznad piste, al ništa od toga

Ovi naši iz Krila Oluje su brutalni što sve rade u formaciji, šteta što nemaju malo više para za opremu.
EDIT:
Bio sam i danas malo, zadnja 2 sata programa, taman sam stigao pogledati Gripena, naše akrobate te program nekog manjeg putničkog mlažnjaka što imaju tu u vž na aerodromu. Uglavnom, opet je bilo odlično, samo je bilo hladno naspram juče.
Citiraj:
Autor Mejzlik
Krila Oluje su jedna od najboljih europskih acro grupa, a nasa vlada je toliko jadna i skrta, da im nedaju novce za smoke sistem koji bi njihove programe digao na jos vecu razinu. Toliko o nasoj drzavi i ulaganju u neke grane sporta i prezentiranja nase vojske...
Ove godine nisam isao na CIAV, jer sam isti program vidio prosle godine, a upoznao sam se i sa Besenyei-em
@doublev i afterburner, macroi su vam odlicni, kad razmislis stvarno je jako slika uvecana te je jos uvijek jasna 
|
O tome smoke sistemu se pričalo i ove godine. Jbg, ima ih svaka šuša na privatnom avionu al oni nemaju

Eo i neki
video od juče, kad sam već u totalnom offu.