View Single Post
Staro 18.06.2011., 18:52   #2805
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Joooj, ti si prvi govorio da ce 2 jezgre radit skupa, pa ce podijelit posao I radit na 30% pa tim manje trosit struje.. Nas 30 ovamo je bilo glupo jedino si ti sve znao.
Druga stvar, zasto bi uzimao senzaciju pa gasio flash?? Pa zbog toga I uzimam android, inace bi uzeo Iphone. Treca stvar svi custom romovi su dosada poboljsavali vijek baterije, tako ce bit I s 2jezgrenim proces., dobit cemo 2-3 sata vise. Sto netko rece, jedna baterija u dzep, jedna u mob I imas za cijeli dan..
1. Da. Ja sam rekao da će 2 downclockane jezgre trošiti manje od jedne na full clocku. Ne vidim da je itko ovdje to spominjao. Spominjalo se trošenje energije i trajanje baterije sa 2 jezgre na full clocku. Također, već smo prošli da nije to najveći potrošać u ovom slučaju. Dapače! Također, ja sam rekao da će 2 jezgre na full clocku trošiti manje energije nego 1 jezgra na full clocku ako će dotični dvojezgraš biti u manjem proizvodnom procesu od single corea. Tako da please. Ne izmišljaj gluposti.

2. Ja nisam spominjao gašenje flasha. Iako nemam niš protiv toga jer je dotični bespotreban na 99% stranica. Čak bi mi pasalo da neki mobilni browser dolazi sa opcijom da flash bude blokiran (ali da ne narušava izgleda stranice i raspored elemenata na njoj), a da ima opcija "exceptions" u koji bi stavio neke stvari kao youtube etc. gdje bi htio da dotični bude aktivan.