Meni se cini samo da se bez veze nabrijavaju mhz bla bli blu umjesto da se napravi nekakav multimedijalni telefon koji je vrijedan spomena. Cak i Nokia N8 ima veci napredak u svemu osim u software-u od ovim dual mhz fps mgb telefona. Na N8 fotoaparat je bolesno dobar, ima mini hdmi utor (adapter dobijes u kutiji),snimanje 720 bez trzanja(kome treba vise?),ima USB host (cak i je i symbian uspio staviti usb host)(adapter dobijes u kutiji),ubodes stick u njega i automatski se otvara prozor u kojem biras (nesto kao autoplay na pc-ju ),prebacujes fajlove itd itd itd. Jedan prejeftini HUAWEI IDEOS U8150 ima odlican vanjski zvuk,za razliku od nekih brandova koji kostaju 500 eura a proizvodjaci nisu u stanju ugraditi jedan obican kvalitetan zvucnik pa da se zvono cuje kako treba a ne da krci kad ga pojacam a ako ga smanjim ne cujem kad mi zvoni u guzvi,osim kad stavim one iritirajuce visokotonske zvonjave kao sto je nekad bila BEE u nokiji 3310.
Sto se Atrix-a tice,cujem samo hvalospjeve o njemu i mozda ga uskoro dobijem na probu. Bas me zanima kakav je,da malo pobjegnem od "renomiranih" marki. Cujem i da je Arc odlican,i njega bih volio isprobati