View Single Post
Staro 17.06.2011., 03:36   #6
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
neču se zavaliti u replay a "bube " se siječam dok sam bio stalno aktivan na ovome forumu i uglavnom sam se bavio klokanjem.
više nisam u toku,navratim kad nešto neznam ili da pozdravim prijatelja Razera.nije mi do nikakvih prepucavanja i dokazivanja sa bilo kime.

nino

upravo to
Kazes "dok antivirusi shvate da je virus u pitanju"
nakon nekog vremena otkriju backdor u programu, kad sam se bavio time i napravio virus prvo je išao na test npr str virus total ,da vidim dali ga koji anti virus otkriva, nije smio niti jedan jer si brzo provaljen.

dobro kriptiran virus (skriven u program) treba dugo da se otkrije.

gosp Baja nemam statističkih podataka ali vjerujte da nisam daleko,to se odnosi na programe,dobro kažete,virus može i u sliku,i sam sa ga tako radio,ili u stranicu koju čovjek otvori i ako ima javu na kompu instalirače virus da ni nezna.
ako sam provjeravao programe to je bilo u app ala Sandboxie i sl,ne siječam se točno više.radio sam virtualne particije i pratio događanja.više to ne radim niti imam te programe,imam antivirus koji je hack zajednici zadavao najviše glavobolje , radi se o Aviri al ni ona nije svemoguča.
uglavnom nemam na kompu ništa da bih nekome bio interesantan.

i sa ovim se slažem
"Opet ne potpuno točno, stickovi, particije, cdovi...."

ali zato postoje formati,obavezno sve formatirati.

i neznam dal sam dobro shvatio,moji virusi nisu bili u bat formatu, makar dosta ih radi tako a ima i idiota koji sa jednom bat skriptom unište čovjeku sve na kompu.
ta zajednica je ogromna,danas sigurno još veča nego prije sa novim načinima i forama.čitajuči te forume vidite da je največi način plasiranja preko torrenata. ja kad sam pisao prvi text htio sam reći dečku da nema načina da bude skroz siguran,slučajno sam došao na forum radi nečega drugoga.
samo sam bio iskren i rekao što znam,hoće li mi netko vjerovati,ismijavati, baš me briga,u svoje vrijeme bio sam dobar u tom poslu ali još jednom napominjem nisam radio štetu ,želio sam probati i naučiti.
a i nevolim ako sam već iskren da me onda netko pravi smiješnim ili budalom,u mojim godinama i kako sad živim to mi nije potrebno.
niti sam tvrdio da sam bio neki ludi hakerski genije i sl, prosjek kao i večina,učio sam na greškama i tuđuj pomoči po forumima.

lijep pozdrav svima i tu moja rasprava prestaje,mislim da sam i previše rekao,očito će Nini najviše pasati .čudi me oduvijek mi je bio drag kao član.

dugixy1 je offline