View Single Post
Staro 17.06.2011., 01:49   #5
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
sigurno je 80% stvari koje skidaš sa raznih rapidshare..., a pogotovo torrenta je zaražrno virusom,kad je virus dobro napravljen niti jedan antivirus ga neće prepznati bar jedno vrijeme,avast je jako loš kao anti virus.
Za ovo imaš statističke rezultate ili ?
Citiraj:
u davna doba svoje mladosti radio sam viruse,ne da nanesem štetu već da ubijem vrijeme i vidim hoče li mi uspijeti.
A očito nije jer .bat skripta sa format c:\ i nije neki firus.
Citiraj:
danas znam skinuti po 10 istih programa i svi su zaraženi,onda naletim na jedan koji djeluje ok i njega instaliram ali opet nisam siguran.
Kako znaš da su zaraženi ako ne viruješ antivirusima, neka source analiza
Citiraj:
pogledaj recimo na *********** kad netko stavi program,večina komentara prvih tjedana,mjeseci je clean,no virus i sl a nakon par mjeseci dok antivirusi shvate da je virus u pitanju komentari su ne skidati ,virus...
a zamislim koliko je ljudo dotad skinulo taj program.
Definitivno tribaš poučit ljude na trackerima.
Citiraj:
nažalost ali to je istina,u filmovima i muzikom nemaš brige, ali sve drugo je rizično.ne kupuj preko kompa ako tako puno skidaš te programe,ako već kupuješ složi si jedne windowse koji će ti služiti samo za plačanja.
Opet ako si nabirjan na viruse onda nemaš šta radit na Windowsima, OpenSolaris i ekipa su za to (AFAIK). A šta se tiče muzike / filmova / slika, virus i tu može bit upakiran.
Citiraj:
ne vidim da će biti išta bolje, neznam kakva je situacija sa apple ipadom jer ga imam,za njega ni nema antivirusa,očito siguran os,sa njega sve kupujem i plačam.
Osim šta ima mali dio kernela na BSD bazi, ništa drugo ga ne čini sigurnijim od ostalih OSova, u stvari OSX vs Vista vs Ubuntu, pogodi tko je prvi pa'
Citiraj:
jedino riješenje ukloniti virus je instalacija novih windowsa,sve drugo zaboravi.
Opet ne potpuno točno, stickovi, particije, cdovi....

Iman jedan info, nemoj se previše zavalit u replay jer bi moga Bubba banit.
Baja 001 je offline