Citiraj:
sigurno je 80% stvari koje skidaš sa raznih rapidshare..., a pogotovo torrenta je zaražrno virusom,kad je virus dobro napravljen niti jedan antivirus ga neće prepznati bar jedno vrijeme,avast je jako loš kao anti virus.
|
Za ovo imaš statističke rezultate ili ?
Citiraj:
u davna doba svoje mladosti radio sam viruse,ne da nanesem štetu već da ubijem vrijeme i vidim hoče li mi uspijeti.
|
A očito nije jer .bat skripta sa format c:\ i nije neki firus.
Citiraj:
danas znam skinuti po 10 istih programa i svi su zaraženi,onda naletim na jedan koji djeluje ok i njega instaliram ali opet nisam siguran.
|
Kako znaš da su zaraženi ako ne viruješ antivirusima, neka source analiza
Citiraj:
pogledaj recimo na *********** kad netko stavi program,večina komentara prvih tjedana,mjeseci je clean,no virus i sl a nakon par mjeseci dok antivirusi shvate da je virus u pitanju komentari su ne skidati ,virus...
a zamislim koliko je ljudo dotad skinulo taj program.
|
Definitivno tribaš poučit ljude na trackerima.
Citiraj:
nažalost ali to je istina,u filmovima i muzikom nemaš brige, ali sve drugo je rizično.ne kupuj preko kompa ako tako puno skidaš te programe,ako već kupuješ složi si jedne windowse koji će ti služiti samo za plačanja.
|
Opet ako si nabirjan na viruse onda nemaš šta radit na Windowsima, OpenSolaris i ekipa su za to (AFAIK). A šta se tiče muzike / filmova / slika, virus i tu može bit upakiran.
Citiraj:
ne vidim da će biti išta bolje, neznam kakva je situacija sa apple ipadom jer ga imam,za njega ni nema antivirusa,očito siguran os,sa njega sve kupujem i plačam.
|
Osim šta ima mali dio kernela na BSD bazi, ništa drugo ga ne čini sigurnijim od ostalih OSova, u stvari OSX vs Vista vs Ubuntu, pogodi tko je prvi pa'
Citiraj:
jedino riješenje ukloniti virus je instalacija novih windowsa,sve drugo zaboravi.
|
Opet ne potpuno točno, stickovi, particije, cdovi....
Iman jedan info, nemoj se previše zavalit u replay jer bi moga
Bubba banit.