17.06.2011., 00:51
|
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Autor dugixy1
sigurno je 80% stvari koje skidaš sa raznih rapidshare..., a pogotovo torrenta je zaražrno virusom,kad je virus dobro napravljen niti jedan antivirus ga neće prepznati bar jedno vrijeme,avast je jako loš kao anti virus.
|
Stvarno?
Citiraj:
u davna doba svoje mladosti radio sam viruse,ne da nanesem štetu već da ubijem vrijeme i vidim hoče li mi uspijeti.
danas znam skinuti po 10 istih programa i svi su zaraženi,onda naletim na jedan koji djeluje ok i njega instaliram ali opet nisam siguran.
pogledaj recimo na *********** kad netko stavi program,večina komentara prvih tjedana,mjeseci je clean,no virus i sl a nakon par mjeseci dok antivirusi shvate da je virus u pitanju komentari su ne skidati ,virus...
a zamislim koliko je ljudo dotad skinulo taj program.
|
Kazes "dok antivirusi shvate da je virus u pitanju" 
Citiraj:
ne vidim da će biti išta bolje, neznam kakva je situacija sa apple ipadom jer ga imam,za njega ni nema antivirusa,očito siguran os,sa njega sve kupujem i plačam.
|
Nema antivirusa, al ima virusa.
Citiraj:
jedino riješenje ukloniti virus je instalacija novih windowsa,sve drugo zaboravi.
|
Dovoljno si nam rekao, nemoj u krajnost.
NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
|
|
|