View Single Post
Staro 16.06.2011., 22:00   #21
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
PoE

Prikupio sam većinu stvari za mrežu al nisam još kod kuće pa sam se malo poigrao s onim što mogu.

Napravio sam PoE, da mi je sve plug'n'play. O (ne)isplativosti pravljenja s obzirom na dostupne gotove u protisu ovisi koliko vam je dosadno.

AP (Airlive WL-5460AP v2) će biti na štenderu ispod antene u plastičnoj kutiji, jedan kod mene jedan kod frenda, u Bridge modu. Isprobao sam malo u stanu, spaja se automatski nakon restarta/nestanka struje, čak se nemora ni na kompu podešavat ništa u mrežnim postavkama.
Razmišljam ubost još jednog TP linka za u kuću pa ću u njega spojit 2 kompa žičano i laptop i mobiteli da se mogu spajat bežično. Valjda će htjeti radit skupa

Nabavio sam 2 grid antene, bile su mi najjeftinije tako da mora bit signala, odn. ako nebude sve palim šibicama.

Dijete u meni je tuniralo malo APove, nisam uopće siguran koliko će pomoći il odmoći mod, al bilo je to jače od mene.
Pošto sam primjetio da se jadničci pregrijavaju, a vrlo vjerojatno budu cijelo ljeto radili 24/7 ugradio sam im hladnjake

sorry nikky na duplom postu