View Single Post
Staro 16.06.2011., 12:45   #163
Markiz
Registered User

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Markiz Pregled postova
Pozdrav

Dakle imam 2 problema.

Prvi:
zaboravio budala šifru od routera, ne mogu mu pristupiti sada. Imam konfigurirano static ip i neke portove, ali ako treba resetirati, tko ga hebe, neka bude. Kako? koja će mi biti šifra onda?

Drugi:
kako se mobitelom spojiti na net preko routera sa PPPOE (carnet aai@edu račun)? može li se nekako na routeru "napraviti" taj račun, pa da mi se mobitel spaja samo na router, a da router obavlja ovu dodatnu autorizaciju? usput bi dobro došlo i za komp, da nemoram stalno manualno klikati na connect.

OS je W7, ako išta to znači. Prvo sam danas potrošio sat vremena da mi se lijenčine iz iskon tehničke podrške sa 062101010 jave (to sam zvao ovo za mobitel), da bi mi neka tuka prvo rekla da je to nemoguće jer se samo 1 uređaj može spojiti na mrežu sa istim podacima. što naravno nije istina. mislim, za normalne SZK nekako prihvaćam da primaju svakakve tutume koji jedino znaju napamet recitirati par unaprijed naučenih fraza, ali u SZK to ne bi smio biti slučaj..

Uglavnom, ako netko može pomoći, to bi bilo mnogo dobro.

dakle kažu mi sada u iskon tehničkoj podršci da je u routerima koji dolaze sa carnet paketima isključen routing mode. Može preporuka za neki router koji to podržava?
Markiz je offline   Reply With Quote