Citiraj:
Autor fre@k
probaj spiciti cijeli disk na share (pod perrmissions stavi everyone pa probaj)..izdvoji si particiju i stavi an sahre ako proradi i rijesio si se "trenutno" muka 
|
Proba neće
Citiraj:
Autor syss
što tek nije pametno.
|
Ma prigorio bi se samo da radi.
Citiraj:
Autor FitzTN
U Control panelu, Administrative tools, Computer management, Shared Folders isto nije ništa čudno?
Ja znam da mi je nekad TuneUp nešto s*ebo oko tih shareova, ali popravilo se.
Ja imam jedan komp s Win7 Pro x64 i 3x sa Win xp x86 i sa ta ostala 3 se samo treba ulogirat (mojim userom/passom) pri pristupu sharanju i sve radi. Tebi ne radi ni tako? Kad mi je postavljeno na "Everyone" onda se opet pojavi prozor za logirat ali ne treba ništa upisat.
BTW. Sad sam probao na svom pokrenut ShareEnum i za share na xp laptopu kaže isto Access is denied iako ga dvoklikom normalno otvorit i share je otvoren za sve :-S
|
Nema ništa čudno. Proba san share foldera/diska i neće. Postavljeno je u Network And Sharing da ide bez passworda, isto tako XP > W7 otvori prozor i traži user i password (maka san pass, i ništa odjebe me). Dobro sada manji je problem XP jer je on samo na jednom laptopu (nije nužno da bude XP), ali me ovo živcira šta ne mogu složit bez passworda da radi