View Single Post
Staro 15.06.2011., 23:38   #14
/\ŁF
Premium

Datum registracije: Oct 2010
Ovako, da se prvo zahvalim njezicu na odgovoru, iako je proslo dosta vremena.. xD

Na kraju jos nisam uzeo komp jer sam odlucio cekat bulldozere, koji bi trebali uskoro (bar se nadam), pa me sad zanima slijedece..

Buduci da dajem nesto vise love za komp jer posten komp nisam imao vec ohoho, vec 5 godina sam samo na laptopima jer mi je funkcionalnije, al stvarno mi treba i komp dobar, a skupilo se nesto para, a i neke kombinacije, pa eto..

U gl., sad gledam sta je njezic napisao za element g, a pogledao sam i onaj review i case mi se cini stvarno ok, ali u meduvremenu je iz nekog razloga armor+ mx pojeftinio i sad je cak jeftiniji nesto od element g..
Sad me zanima da li je ustvari svejedno koje uzet ili ima neke bitne razlike?

Znaci u igri je element s, element g i armor+ (iako jos ne znam da li ici na big tower, kad vec dajem dosta za kuciste, pa da se osiguram za buducnost), pa me zanima sad stvarno koja bi bila preporuka i zasto? Ne gledajuci cijenu.. Kod armora mi se jedino ne svida sto je napajanje gore, al zato je stvarno dobro napravljeno sto se tice instalacije komponenti..

U glavnom, jel ima uopce koja bitna razlika sto se tice funkcionalnosti (vibracije, hladenje, cable menagment itd.) ili je samo stvar osobnog ukusa?

Znaci, moram ici na thermaltake, htio il ne, cijena nebitna, jer kuciste nemam u planu mijenjat, ko zna kad, jedino sto ne dam bas enormno, nit mi treba, znaci najdalje sto idem s cijenom je armor+ big tower, a sad da li je 1000 il 700, velim nije bitno, to kupujem sad i "nikad vise"..
/\ŁF je offline   Reply With Quote