Pretjecanje s DRS-om mi je jednako fejk kao i silikoni. Češće se i lakše promijeni poredak no tu utrkivanje gubi čar. Općenito mi se ne sviđaju push-to-pass sustavi jer ubijaju sport, nema tu vještine prelaženja niti ikakve pretjerane borbe i neizvjesnosti koju ona nosi. Drži se ovom ispred tebe za guzicom tek toliko da je unutar te sekunde, kad dođe na ravninu, stisne gumbić i voila - pretjecanje je gotovo i pozicija ja preuzeta. A gdje je kasno kočenje, blokiranje kotača, defenzivne putanje, popuštanje pod pritiskom? U automobilizmu ima jedna tako reći izreka: sustići nekoga je jedna stvar, prestići je sasvim druga priča. DRS to eliminira pritiskom gumba. Nekome se to sviđa, meni ne a kako je F1 više šoubiznis nego sport, što je naravno i više nego očito i dobro poznato svima, nastoji se udovoljiti publici "umjetnim" stvaranjem akcije.
Osobno, DRS bi maknuo, KERS bi ostavio ali bi uklonio push-to-pass funkciju i ostavio momčadi neka ugodi KERS kako želi, no kad se "baterija napuni" on radi i za izjednačavanje momčadi i bolida stavio bi utege kao hendikep za one koji su pretjerano dominantni kao u japanskom Super GT-u (ako se već želi uvesti izjednačavanje i umjetno stvaranje veće zabave).
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 15.06.2011. u 13:55.