14.06.2011., 23:41
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Flood
Da krenem sa kraja,nit sam prestao gledati,niti cu prestati gledati F1,pobrkao si me sa franf-om.Smisao ovog topica i forumske forme uopce je izmjena iskustva,misljenja,konstruktivna rasprava.Tupljenje je krivi izraz,jer iznosim svoje vidjenje situacije,ti iznosis svoje,za koje bi ja mogao reci da je piljenje,ali necu.Da je zanimljivo sa DRSom,je,ali za mene to nije majstorija vozaca na kojoj toliko inzistiras,vec tehnolosko pomagalo da utrke nebudu dosadne kao sta si i sam spomenuo.Gubitak gripa u firungu je doveo do te monotonije,DRS ga eliminira.Ako mora biti tako neka bude 
|
Da, ali naše viđenje i konstruktivna rasprava se svodi na moju priču koja ne odstupa i tvoju priču koja ne odstupa. Ja sam i dalje uvjeren da, nakon uključivanja DRS-a, moraš biti dobar vozač kako bi pretekao ovoga ispred. A da ne moraš biti dobar vozač da bi nekoga pretekao kroz boksove, samo imat brz auto i brzu ekipu koja mijenja gume.
Sorry, da, pomiješao sam te s drugim članom koji je rekao da je prestao gledat, jbga, slični nickovi 
|
|
|