View Single Post
Staro 14.06.2011., 23:29   #682
ILegaLan__
Registered User

Datum registracije: Jun 2011
Eh ovako da i ja postavim jendo pitanje i nadam se konkretnog odgovora bez napadanja da nesto grijesim.

Znaci poceo sam sve kako treba i prati osve upute, ali sam reicmo dosao prvo do 6 koraka koji je nejasan pod a ne pise gdje trebam to da podesim ali skontao sam eto da je to rijec o firewallu .

Eh sad nigdje nije napisano dal treba firewall ici na on ili off.
da li u acces kontrolu bitan comment.

Znaci ukucam ja to sve kao sto pise i onda ukucam

TCP 666 $(cp /mnt/usbmsd/share/usb_0/passwd /etc)

onda recimo pise da moram upaliti Tamper data , i to ucinim kliknem start tamper i onda kliknem tamo na ad
izbaci mi prozorcic ukinem kvakicu i stisnem tamper . izbacimi sve i sada pise da sve ono i znaci u tutorijau pise da ono sto pise u kockici pored stavke IGD.V_Firewall.FWSOFTCoded.%7Bl%7D.name (sto je ustvari onaj tekst koji sam ukucao u comment kad sam punio ono prije ovoga). da to upisem u tamper data addonu dole gdje mi je izbaceno rezultat TCP ? i znaci kada tu snimim to da kliknem ok u tamper data? i on ce sam znaci zamjeniti tam port od tcp i stavit ce onaj koment . eh sad da li je to ispranvo ili je tu nesto lose objasnjeno jer ti detalji i nisu bas uredno napisani.
Dalje znaci kada to ide onda moram kliknut na acces kontrol i onda pored stavke koja je dodata kliknuti delete da je izbrise?. pa tek onda logovat se na putty? ili jer kad tako radim uivjek mi je acces denaid eh ako neko misli da vidi gdje grijesim neka mi pojasni jer uglavnom ovako nece .

I prije vega ovoga sam zamjenio veliko PASSWD u malo. dali to treba prije ovog procesa ili posle? eh to je to pa pojasnite i p.s nije onaj misteriozni software koji ne moze vec ovaj zavrsava sa .300

Hvala unaprijed
ILegaLan__ je offline   Reply With Quote