View Single Post
Staro 14.06.2011., 16:44   #265
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
@Snake
-Ukljuci USB debugging
-Skini SuperOneClick 2.1 (obavezno ovu verziju)
-Pokreni superoneclick i stisni samo gumb Root
-Kad pokaze na programu da je završeno, ugasi pa upali mobitel (nakona paljenja ako postavi pitanje da li da dopustis aplikacijama superuser rights, potvrdi s Allow).

-Stavi na SD karticu 2ndInit Recovery Installer 1.4_2 ( OBAVEZNO ovu verziju ), sad preko File managera nadi 2ndInit Recovery Installer 1.4_2 i instaliraj, sad odi u menu i nadi Defy 2nd init (ili slican naziv nemogu se tocno sjetiti) i pokreni, stisni na Install i daj pristup superuser rights, čekaj dok ona LED dioda koja je crvena tokom instalacije ne postane zelena, ugasi program (odi na home screen).

-Iskljuci USB debugging.
-Rebootaj defy i odaberi Boot- pa Normal, mob će se bootat normalno.

Sad opet bootaj i kad ti se upali plava LED dioda pri bootu uredaja samo pritisni Vol down i upalit će ti se Custom Recovery.

Info: ko koristi CM7 RC0 (neznam da li to vrijedi i za druge tj bete cm-ove) nek ne koristi SetVSel jer rom zasad nije kompatibilan s tom aplikacijom (instalira se on, ali uzrokuje probleme, nemojte pokusavati stavljat ga).
Vidim da na red lens defy radi hd snimanje a ja imam jebeni green lens, da li ima tko kakve informacije da li se kam na bolje krece s tim problemom?

Zadnje izmijenjeno od: kasko. 14.06.2011. u 16:49.
kasko je offline   Reply With Quote