Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 14.06.2011., 16:09   #544
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Booger Pregled postova
Kuzim sta hoces rec, ali ti pricas kako pretjecanje na stazi uz pomoc drs-a nije pretjecanje, a prelazak kroz boks je! Gdje je tu kocenje, prolazak zavoja i to sto zamjeras drs-u? Mislim da si se malo pogubio. A i vec sam rekao, prije drs-a je bilo puno manje pretjecanja, zato su ga uveli i pokazao se kao pogodak. Uostalom, svi ga imaju pa su uvjeti isti za sve.

I mislim da ovo vise nema smisla, ja ti predstavljam cinjenice i bolju formulu, a ti tupis svoje, a kazes da si prestao gledat formulu. Ukljuci se pa cemo nastavit raspravu kroz dvije tri utrke, mozda promjenis misljenje.
Da krenem sa kraja,nit sam prestao gledati,niti cu prestati gledati F1,pobrkao si me sa franf-om.Smisao ovog topica i forumske forme uopce je izmjena iskustva,misljenja,konstruktivna rasprava.Tupljenje je krivi izraz,jer iznosim svoje vidjenje situacije,ti iznosis svoje,za koje bi ja mogao reci da je piljenje,ali necu.Da je zanimljivo sa DRSom,je,ali za mene to nije majstorija vozaca na kojoj toliko inzistiras,vec tehnolosko pomagalo da utrke nebudu dosadne kao sta si i sam spomenuo.Gubitak gripa u firungu je doveo do te monotonije,DRS ga eliminira.Ako mora biti tako neka bude