Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 14.06.2011., 10:43   #543
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
ja pratim formulu kojih 15-ak godina, u tom razdoblju dogodila su se cuda sto se tice promjena pravila, promjena na bolidu, vozaca, timova koji su dosli i nestali itd. no ono sto je svim tim godinama bilo isto je da su pravila koja su u nekim slucajevima losa, u nekima dobra, i pretpostavljam da ih FIA zato toliko cesto mijenja jer trazi taj neki balanas, da svima bude jednako, sto nikada nije bilo, niti ce ikada biti.

1) DRS ok svi ga imaju, nekima radi nekima ne radi, neki koji imaju brz i mocan bolid omogucavaju svakako dobra i zanimljiva preticanja, dok drugim slabijim timovima bas i ne, ali mislim dal stvarno netko tu navija ili gleda formulu radi npr virgina? hocu reci da je uvijek bilo 4-5 jakih momcadi, plus ostatak kojega ionako reziser ne prati tako da imao on drs ili nemao, njegovo pretjecanje cemo vidjeti mozda u ponovljenoj snimci, ako ne bude kao u nedjelju bas tada 3-4 vozaca koja se trkaju za 2 ili 3 mjesto...

2) SC, mislim po mom misljenju da su tu postali mlakonje da je to cudo, za svaki k... izlazi, uspori i razbije ritam utrke. takodjer jedno po meni ocajno pravilo, ako te SC provoza 2,3-5 krugova i utrka treba biti prekinuta u potpunosti, ako se vec poredak poslozi u tih xyz krugova, i ako se vec dozvoljava da se u tom vremenu serafa po bolidima i mjenjaju gume itd... zakaj onda nema jos jednog starta. dakle utrka je prekinuta, timovi su mogli dosta toga promjeniti na bolidima, ok ajmo neka starta ponovo. a ne opet hebeni SC (svi smo vidli kako je Vettel bio spasen radi te gluposti u Monacu).

sto se tice navijanja ok svakako da svatko ima pravo na svoje misljenje, i da ima svoga favorita i da ima svoju momcad za koju navija, ali zbilja ne kuzim ekipu koja nekoga mrzi, koja pise neka bude svatko samo ne xyz? da se mene pita neka svi izdrze cijelu utrku, neka budu sudari ali bez posljedica odustajanja, neka se do zadnjeg kruga svake trke barem njih 4 naganja za prvo mjesto. dakako da ja imam svoga favorita, i da se vidi po mojim postovima da je to Hamilton, ali ja zelim da pobjedi bolji, i zadnju trku sam bio odusevljen s Kobayahijem i nadao sam se da ce uspijeti izvuci podij, onda sam bio sretan sto Matori jos uvijek moze i zna pokazati zube, no nakraju dana moj osobni junak je bio Gumbek, makar je imao kontakt s Hamiltonom, i makar je imao kontakt s Alonsom, ali je vozio odlicno, pretjecao odlicno, bio u boksu 2 puta vise od ikoga drugog itd. i zasluzio je da stoji na podiju.