View Single Post
Staro 13.06.2011., 12:05   #2724
Booger
Premium
Moj komp

Booger's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
pošto kažeš da je problem vjerojatno u SD kartici (jer si to nekako uspio pročitat prije gašenja moba), jesi probao upalit mob bez SD kartice? (znači stavi samo SIM karticu i upali)..
Znam da vjerojatno imaš puno toga na mobu ali ako je pod garom nosi tu u VIP.. Nemoj ništa previše sam prčkat..
Da, probao sam samo sa simom, samo sa sd, bez oboje, ništa. Uglavnom, mob se upalio. Sljedeće jutro ga probam upalit i ista stvar. U međuvremenu sam otišao obavit nešto što je trajalo 10 min, vratim se i mob upaljen sa porukom da je sd full.

Ok, uninstalam 2 app i rebootam i od tada je sve ko prije, koliko vidim. Ne znam u čemu je bio problem jer nisam ništa instalirao, fotkao, prebacivao da bi mi moglo napunit karticu, a i piše mi da imam 2,5 gb praznog mjesta. Sad ne može na reklamaciju, ali šta ako se nešto slično dogodi kad garancija prođe što onda?

Samo, nije mi jasno kako je sd card mogla bit full? Mogla je bit full jedino memorija telefona, a to mi nije javljao, tako da mi nije jasno što se ovdje izdogađalo. A i zašto mi nije javio takvo što kod instaliranja zadnje app? Jel moguće da mi memoriju telefona napune popis poziva i poruke?
Booger je offline