Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 13.06.2011., 09:24   #510
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
A šta bi tribalo ograničit jake da su ovi konkurentni. Svi imaju svoje budžete i inženjere, ako su u stanju napravit nešto i budu konkurentni ok, ako nisu ništa

Mene inače ubijaju ovi SC. Tribali bi imat i twetter u bolidu pa da imaju twettove sa staze, za svaki kurac SC van ide.
Nisam rekao da bi ih trebalo ograničiti, ali ovo im u neku ruku daje dodatnu prednost nad slabijim bolidima. Sad uzimam schumija za primjer jer se na njemu to najviše iskazalo, u zavojima mu nisu mogli ništa, dapače, još su zaostajali za njim, a opet po ravnici gdje su ionako bili brži imali su još i mogućnost korištenja DRS-a, pa smo vidjeli kako u 2 kruga gubi 2 mjesta, što bez DRS-a nebi bilo moguće.

Što se tiče SC-a, neznam jesi li se ikada vozio autocestom po kiši na motoru 180+ km/h, i doživio na svoje oči da jednostavno ne vidiš cestu po kojoj ideš izuzeve nekakve dvije mutne flekice od stražnjih svjetala vozila ispred sebe. Čak i na autocesti su brzine o kojima pričamo daleko manje nego na utrkama F1, tako da vjeruj mi, taj SC je bio potreban. Možda eventualno nije trebao nakon restarta utrke ostati toliko dugo na stazi, ali do tog trenutka po meni nisu pretjerivali. Šta misliš, što bi se dogodilo kad se onaj lik fino rasuo po stazi a iza zavoja mu dolazi bolid, koji je srećom u tom trenutku bio u speed limitu zbog SC-a. I ovako je izgledalo prilično opasno jer ni sudac ni vozač nisu znali na koju bi stranu skrenuli.