ja samo mogu reci da sam se u ovih 4 sata prijenosa vise nasmijao nego na vecini komedija unazad par godina sto je izaslo

. svaka cast jergovicu, covjek melje i melje i melje, ali melje pametno i zna sta prica, plus sa nekakvim svojim cudnijim pristupom komentiranja mi je bas ok, nisam bas navikao cuti tako sto. i da, imao je par zescih provala sa ri
hanom i suncanim naocalama, pa neka niza cura a on "ne, ne, ovo vam nije naomi cambel", cudan stroj za micanje kise, hamilton nece bas biti zadovoljan kako ovi voze kamion i kako bolid klatari (ili sto je vec rekao, a kamion zaprave poprilicno brzo gazi), pa je onaj kamerman pao ispred rijane, pa je sudac zaplivao, pa snime ljude na tribinama i oni veseli valjda polupijani jer mi se cini da sam vidio pivcuga, pa na stazi djeljenje napitaka i kolaca....... ma, bilo je sadrzaja.
sama utrka mi je daleko od lose, ali me izivcirase prekidi. bilo prestizanja, bilo izlijetanja, opet par klimavih situacija, sve sto treba da utrka bude zanimljiva. kao fan ferrarija nisam zadovoljan, ali mi je itekako drago za buttona jer je covjek zaista svasta danas prosao i na kraju dosao do pobjede i to itekako zasluzeno. isto tako mi je zao msc-a sto nije ostao na trecem mjestu, ali rb je brzi od mercedesa, a buttona mislim da nitko miljama nije mogao uloviti kako je bio brz. hamiltona mi nije zao, niti alonsa, na massu sam vec naucio da kada ga ide - najcesce on zasere rezultat ili bude nesto sta ga eliminira sa dobrog rezultata. ajd, u zadnjih valjda 10 cm je profitirao mjesto, ali je odmah zasjekao sikanu vec nakon cilja.............. bla.
sto je rekao jergovic - iz utrke u utrku je sve zanimljivije. ja se ne sjecam da sam ikad ovoliko dugo gledao formulu, i jos jednom svaka cast jergovicu na komentarima (i da, onaj sto je popio litru maslinovog ulja ispred njega, vidi se da jednostavno je u formuli i tocka). nego, kad je sljedeca utrka?