View Single Post
Staro 12.06.2011., 12:50   #1
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Silverstone Raven RV-02E Black

Evo, napokon dočekao novo kućište!!
Već dugo slinim i njuškam po netu u potrazi za slikama, recenzijama i kad sam napokon odlučio kupit-hladan tuš, nema za kupit u HR, a glavni uvoznik nema pojma kad će ponovo naručivat?
Tak da je ovo stiglo iz SLO, nažalost bez kutije, jer je kutija ogromna i frend nije imao mjesta u autu da ju ugura, al nema veze-kućište je stiglo neođtećeno, sa svom opremom i platnenim omotačem po cijeni od 170€.

RV01 mi je prevelik, RV03 malo prekičast..tak da je pala odluka na ovo.

Prvo što mi je upalo u oko su 180mm ventovi koji su blago rečeno, brutalno veliki!
Evo čisto radi usporedbe:

Nakon početnog divljenja odmah sam se bacio na slaganje kompa i sve je prošlo kao podmazano-imao sam strah da grafa neće leći dobro, što se ljudima događalo sa ovim kućištem al sjela je ko budali šamar!
Odlična stvar,a to nisam znao, je da je jedna od HDD ladica ujedno i "hot swap", tak da nisam morao povlačit svoj SATA kabel i napajanje za HDD.
Kejbl đob je također ispunio sva očekivanja-ipak malo teže nego kod klasičnih kućišta al može se sve odradit.
Evo par slika, a bit će i video da barem "čujete" protok zraka kad ventovi zavrte.

Završni kejbl će još pričekati jer se nemogu odlučit dal stavljat potencimetar ili sve na ploču prikopčat pa evo, za sd to ovak izgleda iako nemože baš puno bolje.
BojanZD je offline   Reply With Quote