Citiraj:
Autor Yo!Gurth
Al gledaj to i s korisničke strane, zašto bi ja nekome tko ima neku stranicu dao svoje osobne podatke, što će mu, tko zna tko je taj kome ih dajem i kako će upravljat njima. Tko mi može garantirat da se neće zlouporabit. Internet je pre opasno mjesto da bi svugdje davao svoje osobne podatke
|
nenenenene. web stranice nisu komunalno dobro. one su privatno vlasništvo. stoga, ako netko ne želi da mu budeš posjetitelj zato što mu odbijaš reći kako se zoveš jer mu ne vjeruješ - sve 5. to je skroz okej. i nemam pojma zašto bi to bilo imalo loše. onak... gledam iz perspektive nekog prodavača koji ima neku stranicu. kažem: želim znati tko su mi svi klijenti. na to imam puno pravo, isto kao što konobar u bircu ima puno pravo odbiti poslužiti piće bilo kome tko mu se ne želi identificirati stvarnim podacima. i ne vidim ništa loše u tome. a na nama kao posjetiteljima je da odlučimo znači li nam ta stranica dovoljno da joj odamo identitet. ako ne znači, onda onak... trebam razmislit zašto sam uopće došao na nj. 
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|