Citiraj:
Autor McG
Allure - Kiss From The Past, koji si spomenul na prošloj stranici, je napokon ugledal svjetlo dana. 
|
Ne samo da je ugledo svjetlo dana nego čak i valja. Ima stvarno vrhunskih stvari poput September Sun, Coming Light, Mariestad, My Everything, I Am, I'm Home... Zapravo cijeli album može proći jedino su me razočarale ove dvije pjesme s Emmom Hewitt jer mi je ona jedan od najdražih vokala, a instrumentali u tim pjesmama su možda i dva najlošije odrađena iz cijelog albuma.
Još uvijek su mi Tiestove stare stvari (Surburban Train, Just Be, Magik Journey) vrh vrhova, a
ovo mi je vjerojatno najbolja stvar svih vremena no za ovo ipak nisam imao velika očekivanja zbog njegove promjene stila prije koju godinu tako da i nije bilo teško da mi ih ispuni. Inače, one electro prdilice kojima se sad bavi mi i nisu baš za moje uši no svaki njegov pogled trancu će mene ponovo razveselit.
Citiraj:
Autor Baja 001
|
A&B su mi imali predobar stil no eto opet se događa da se producenti iz vrha okreću široj publici koja nezna što točno cijeniti kod te vrste glazbe i onda ispadne jedan monoton, predvidljiv i dosadan album. Preslušao sam zasad samo samplove i svega 2-3 pjesme zavrjeđuju da se A&B potpišu kao autori.