View Single Post
Staro 11.06.2011., 19:18   #26
Adriatix
Banned

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Ma svejedno mi je to za ekran, necu ga koristit, rijetko printam, al moram moc isprintat nesto kad treba! Danas mi je ip4200 popio zivce, dosta je star, glava je gotova i boje su mi skupe, a one zamjenske su zacepile glavu.
Nije mi vazna ni brzina printanja, samo da traje 3 godine i da u te 3 godine printa kad cu trebat.

EDIT: Uzeo sam ipak SX415, za 470 kn, nije bilo SX218. Kad je razlika u 30 kn, nije loše. Kaze da trosi manje boje pa ce mi se isplatit u tome...
Pogledaj koliko mlaznica ima jedan a koliko drugi

To jedino bitno

Inače što se tiće stajanja iz iskustva Možemo reći sljedeće. Uzeli smo jedan Epson i jedan Canon. I u jedan i u drugi stavili Colibri trajne kazete koje se ne bacaju. Stavili i jedan i drugi printer na policu. Nakon 6 mjeseci Epson proradio bez problema nakon trećeg čišćenja a kod Canona je bilo nužno napraviti servis na glavi.

Izvor jedne i druge Colibri tinte je isti.

Istovremeno jedan dugi Canon isti tip nakon 6 mjeseci proradio od prve. U njemu je bila Adriatix Premiun klasa tinte.

Jedini problem je što je ta Premium klasa 4 * skuplja od Colibri klase. Inače u svakodnevnoj eksplatacije nema neke bitne razlike osim što su Premium boje za Canon nešto izrazitije i življe od Colibri tinte za Canon

govoreći

Zadnje izmijenjeno od: Adriatix. 11.06.2011. u 20:49.
Adriatix je offline   Reply With Quote