Citiraj:
Autor Technophreak
Naravno da nemam pojma, pogledao sam sve moguće videe, i shvatio sam da je to bila razbijačina u ta vremena..
Mjerilo od 4,5 GB ima veze kad igru čekaš 14 godina. Dam se kladit da je igra napravljena u manje od dvije godine, pogledaj malo bolje i shvatitćeš o čemu ti pričam.
Jednostavno je nezamislivo izbacit igru na taj način, bar meni. Znam da te pale one pice iz Đuke, i njegove šaljive izjave, i češanje jaja od čelika, te ti je zato Đuka prirastao srcu. Ja ga pak stavljam među igre koje neću igrat jer jednostavno izgleda da nije za mene.
I btw, COD i BF su overrated.
Sretno svima i samo vi pwnajte izvanzemljane i za mene.. 
|
narafski,poštujem tvoje mišljenje i "ukus" ali bar dvije stvari:
1.
gle ,svi ti filmeki su super ali nisu jedina stvar koja bi trebala biti mjerilo mišljenja o igri ,ne?(još pogotovo jer nisi odigrao ni dn3d a kamo li DNF)
niti ne znaš šta se sve dešavalo u zadnjih 5-6 godina oko igre, kao aktivniji member 3dr foruma
(barem zadnjih cca2 godine) ,mogu potvditi da ovakav fan/mod base definitivno nema niti jedna FPS igra...nakon 14godina!!
2. znaš li da je "grafika" iz 2002/2003 godine?

baza je Unreal Engine 2 , modificiran 90% ,ostala je podrška za MP i sitnice od glavnog koda...
sori ali za 9 godina "star" i modficiran engine ,napravili su jeben posao ,
sviđalo se tebi ili ne ,to je činjenica...
i zapravo pokazuje da ne trebaš imati cryengine 874 da bi igra *izgledala* dobro (bar za PC

,konzole su malčice sfušali

,al ajd neka je i njima jedan loš port , Duke strikes back
3.ej ,to je đuka

,"sretni smo što je igra izašla" ,makar i ovakva, ne zaboravi -da je T2 dobio sudski spor, đuka bi ziher izgledao i bio još gori ,
u xy nastavaka i pokrpanih/recikliranih engina

(bolje jedan loši nastavak Đuke nego lošijih 5 u 5 godina)
+ ljudi dan -danas žele odigrati starije buildove igre ,znači grafika je doslovno nebitna..
kvragu ,i ja bi build iz '98 ili '01...