Citiraj:
Autor McG
Dobro je ispal film, a Megneto je IMHO super lik, ako ne i najbolji u cijelom filmu. Odlična transformacija iz anti-heroja/osvetnika u potpunog superzlikovca. Čak su i Hellfire Club diskretno ubacili u film, a bilo bi super da cijeli potencijal te "udruge" iskoriste za sljedeće nastavke.
|
Da Magneto je odličan u cijelom filmu i ima zbilja dobru priču. Zgodno su sve to odradili samo što opet ima zayeba s vremenskim tokom nekih likova, no to je tak uobičajeno kod ekranizacija stripova.
Meni je osobno naj trenutak u kinu kad se svi potrgaju od smjeha ovo
Citiraj:
Autor McG
Transformers: Dark Of The Moon samo što nije  , službeni soundtrack je već pušten u prodaju, a naslovna stvar u izvedbi Linkin Parka je razočaravajuća. Spot je vredu, jer Joseph Kahn ipak zna kaj radi, ali muzika nikak ne ide skupa.
|
Na tom albumu LP-a ima po meni barem svega par stvari koje su OK. Ova stvar je u redu za poslušat ali nikako nije za naslovnu stvar Transformersa. Posebice ne kad pogledaš prve dve.
What I've Done
New Divide
Citiraj:
Autor Hamm
Meni ja hengover glupost od filma. Nasmijao sam se dva-tri puta i to je to. To za mene nije komedija. 
|
Drito to, nasmijao sam se na svega par scena. Ne kužim čemu tolika strka oko tog filma, meni nije niš posebno.