View Single Post
Staro 10.06.2011., 00:58   #284
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
eto jednostavno nisam mogao odoljeti ,i čitam komentare sa GBXovog foruma od ljudi koji su dobili dan-dva ranije igru - suma summarum :

pc verzija je definitvno najbolja ,
igrači (iako uzmite sa dozom opreza-duketards alert ) kažu da je jednostavno fenomenalna i nevjerojatno zabavna...
ima već par walktrough-a full igre , uploader je podijelio filmove na segmente i trenutno je odigrao cca 12h!! i navodno ima još ,hell yeah

verzije za konzole su malo lošije i imaju problema sa lagom u MP , duže traje load između levela ,dok trenutno PCijaši nemaju takvih problema.
(PC)serveri su dedicated , preko Gamespya ,koliko sam shvatio...
hehe,konzole.... al aj ne želim se rugati ,svatko ima pravo na Đuku

PC grafika je notch više od demoa (za konzole je ista ),krv je tu ,2wpn sistem je tu ,za mighty boot nitko ništa ne piše ,Đuka je tu a i zabava je definitivno tu

uglavnom, i oni koji nisu dobli još igru a pogledali su gameplay na jubitou ,su definitivno zagrijani i jedva čekaju...
ja ne želim pogledati ni jedan film,jedva škiljim po forumu da nebi naletio kakav veliki spoiler

igramo se uskoro ...
ali prije toga me zanimaju ocjene gamerskih sajtova
mislim da ga neće štediti..