View Single Post
Staro 09.06.2011., 18:39   #57
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
Gramat zadnji kat..nekih 37 kn taj komad, a režu i po mjeri (širina je 130cm)
Sve mi je poznato kolega, ali metoda "oblaganja" mi se ne svidja u ovom slucaju. Ali hvala na konkretnom Gramat primjeru. Jer vjerovali ili ne, ali Bau/Max/Pras uopce nemaju trenutno takve gume. Zato sam i trazio da mi netko konkretno potvrdi gdje made ziher danas/sjutra za mrknuti. Maznuo sam Gramaturu, jedino mi je guma malo "izlizana" izgledom. Ali dobro, imam kutiju sirokih buzira pa cu vidjeti dok se ne vrate kucista doma.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
đubrad smo vizaž i ne želimo ti
pomoći!
Privodjenje u tijeku, pazi se nezgode

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
3. reži... ti vragovi osim mogu samo smetat flowu, mogu još i davati neželjene zvukove

Zvrcnut cu mestra sutra da onda odpila i rupe. Kucista su vec odnesena i cekaju vodenicu. Cugersko nastimavanje, dok se nisam mogao odluciti koliko i gdje. Ali finalno, za slobodu, pade jos koja rupa po kucistu:

Zg'uro sam glavnu masinu u neko (iz Feniksa?) bugi~vugi kuciste. Samo, da klima nije upaljena... temperatura ploce bi zveknula na 40 bez problema. Malo je reci da nema prostora. Od ispuha do ST-a, mozda, mozda stanu dva omiljena Costina ŽC-a :

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
E da kutnih od 1,0 m imaš u Protisu ali ja imam neku averziju prema toj trgovini Ima ih i u ADM-u ali su skuplji.
Vazno da nije iz Metro, ostali su svi podnosljivi

Nisam htio preci 75-icu, jer mi je bas idealna duljina proracunato po prostoru. Ali hvala za metar varijantu podatak. Svakako ce i to posluziti za neke improvizacije i "gost" diskove.

Citiraj:
Već si dobio odgovor. Uzmi U-gumu kakvih se nađe po bauhausu, pevecu, i takvim trgovinama. Obično se prodaje na metre pa režeš koliko ti treba.
Kao sto spomenuh, jednostavno je nisam nasao na nekoliko usputnih mjesta. Sad imam vise izbora nakon kupovine. Jedino, volio bih naci bas sivu da pase kucistu. Ali dobro, to je sad picarenje.

Citiraj:
Tako da bi sa stražnje strane to skinuo, a sad za ostalo ne znam kako bi to izgledalo i koliko bi ti to estetski bilo prihvatljivo.

Nije ni napred problem, kad ide maska/vrata. Jesi li na odrezani ispuh bacio metalnu mrezicu izvana, ili bas ful nudisticki izlaz imas? Mislio sam cak i opaliti po jednu 120-icu na vrh kucista. Ali ima toliko prostora, pa onda temperature odlicne... cinilo mi se samo dodatna rupa za prasinu.

.,,

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 09.06.2011. u 19:18. Razlog: resize cugeraj ispravak
Visage je offline   Reply With Quote