View Single Post
Staro 09.06.2011., 14:00   #464
CsH_58
Premium
Moj komp

CsH_58's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ja neznam zašto se uopće raspravlja toliko o tom Macu i njegovim sljedbenicima/korisnicima..?
Očigledno je da je tim ljudima ispran mozak dali reklamama ili inim "amazing, magical, easy to use" spikama i da nisu sasvim svoji.. isto tako imate muslimane koji idu u djihad jer im je ispran mozak, isprane kršćane i da ne ne nabrajam dalje.. kao što imate onih koji su sasvim normalni i ne idu u ekstreme.. imam brdo frendova koji imaju mac i koriste ga za surfanje, posao, multimediju i zamislite.. to je to.. niti znaju kad koji update izlazi niti koji je Mac sad "IN"...
Također u PC svijetu postoje neznam HC gameri koji moraju imat novu grafičku čim izađe zbog 2 fps-a više i imaju kompove od 20.000 kn.. ?
Priče o komponentama i ko ima više Ghz ili GB mislim da više nemaju smisla pošto za svako surfanje, low detail igru, office ili muziku može poslužiti računalo staro 3-4 godine, za zanemarivom razlikom otvaranja istih aplikacija i zastajkivanja u radu... kome treba 8Gb rama za surfat i pisat u wordu?
Svatko ima svoje.. mada je, slažem se.. ovo s Appleom uzelo previše maha, što dokazuje kako se lako može manipulirati ljudima.. nemojmo i zaboravit da je super Android - Google OS...
Svi smo u Velikom Bratu, samo još da si nađemo neku Marijanu i ćao..