Citiraj:
Autor Visage
1) Gdje u ZG-u nabavljate duze SATArice
|
Koju duljinu trebaš?
Od recimo metra duljine imaš primjerice u
Adria,
Klikni.hr
E da kutnih od 1,0 m imaš u Protisu ali ja imam neku averziju prema toj trgovini

Ima ih i u
ADM-u ali su skuplji.
Citiraj:
Autor Visage
2) Mada imam jednu posebnu traku za aute koja je kao idealna za rubove i rezanje... cisto da znam : koju gumu bi mi preporucili za rupe i gdje konkretno je kupiti?
|
Već si dobio odgovor. Uzmi U-gumu kakvih se nađe po bauhausu, pevecu, i takvim trgovinama. Obično se prodaje na metre pa režeš koliko ti treba.
Citiraj:
Autor Visage
3) Neckam se dal da kompletno otvorim rupe na limariji za prednji i zadnji vent na kucistu? Mislim, tempovi su mi perfektni, ne volim filtere koristiti za ventove i sve je A1. Ali kad vec nosim oba i toliko se rezucka - sto bi vi napravili? Dal ostaviti rupe u tvornickom stanju, ili ih kompletno otvoriti za vent na nosu i odozada?
|
Ja sam na svom A+ potpuno izrezao mrežicu kod otvora stražnjeg venta. Ak niš drugo bar se slabije čuje protok zraka. Tako da bi sa stražnje strane to skinuo, a sad za ostalo ne znam kako bi to izgledalo i koliko bi ti to estetski bilo prihvatljivo.
Citiraj:
Autor Visage
e' moja PCE kolegijalnost
Moram priznati da sam osupnut kvalitetom odgovora.
Da se covjek zamisli, kad ubuduce nekome bude htio pomoci..
Da sam otvorio temu "deder pitaj Miku, da mi vidi siku" sigurno bi vec 10 odgovora dobio.
|
Da si pitao
''kak overkloukat novi sendi bridž na 5 gigaerca'' već bi dobio tri strane odgovora