View Single Post
Staro 08.06.2011., 19:25   #1063
freak312
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jun 2011
grafička kartica

planiram kupiti novu grafičku karticu pa me zanima otprilike koliko bi me to koštalo

moja grafička je nvidia geforce 9500 GT, a tražim grafičku koja bi pokretala sve nove igrice bez poteškoća, netreba sad biti sve na maksimum postovkama ali barem neka kombinacija medium-high

igrice iz 2009-2011 su mi dosta štekave ( npr assassins creed je igriv kad smanjim rezoluciju, ali malo štekavo, arcania gothic 4 neigrivo, splinter cell conviction isto šteka i još su neki igrive ali malo štekave ili na videu u igrici je slika sporija od zvuka)

sad nisam siguran ali pročitao sam da je za veću rezoluciju potrebna jača grafička( ekran mi podržava 1920x1080)

procesor mi je AMD athlon 64 X2 dual core processor 3600+, 1.91 gh i imam 3 gb rama dali je to ok? uopće se ne razumijem u hardware a ne onim stranicama tipa can you run it mi kaže da mi procesor nije dobar, ali sam pročitao na internetu da je dobar ako je bilo kakav dual core

mislim dati oko 500-900 kn sad neznam koja bi bila veliko poboljšanje od moje pa ako ima kakvih preporuka ali me više zanima koliko bi me to koštalo da zadovoljava sve opisano jer mi samo ime kartice ne znači puno jer se ne razumijem u to
freak312 je offline