View Single Post
Staro 08.06.2011., 19:06   #51
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
..
e' moja PCE kolegijalnost

Moram priznati da sam osupnut kvalitetom odgovora.

Da se covjek zamisli, kad ubuduce nekome bude htio pomoci..

Da sam otvorio temu "deder pitaj Miku, da mi vidi siku" sigurno bi vec 10 odgovora dobio.

ccc

Kaze mi coe'k kome sam se pozalio za gumu, da je za 10$ (za US je djabe) narucivao od Corsaira gume za kablove. Nasao sam slike s neta kako izgleda jedno slanje :

[

Navodno je i za EU u pocetku bilo djabalesku, ali se naravno raja povampirila i zlorabila Corsair darezljivost. Ove gume su OK, ali ne ne pase mi jer sam vec utanacio svoje rupe. Ne zelim se prilagodjavati! Hocu gumu s druge strane zaljepiti i napraviti fini otvor. Prolazio sam pored Bauhausa i bratije danas i stvarno nikakve gume sireg formata

Jel moguce da nitko ne zna konkretno gdje nabaviti neku adekvatnu gumu za posao? Znam da ih ima barem na deset mjesta po gradu, za pitaj boga razne aplikacije, ali jednostavno ne mogu locirati. Zar cu se morati potucati po "samogradnja" grupi, pored zivih PCE forumasa? Za ostala pitanja necu inzistirati, jer vidim da je i ovo maksimum ako saznam.

Evo, idealan primjer na sto mislim : Make Your Own Custom Grommets For Your PC

..

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 08.06.2011. u 19:21. Razlog: morao nositi na spediciju korito od boljera...
Visage je offline   Reply With Quote