Zbog sezonskog prasenja/ciscenja, jucer sam iz jednog Finka sve izbacio, pa ubacio testnog Cufteka i probao neke ploce da vidim sto ide kome...
i nesto mi puklo u glavu buduci da sam o tome i prije razmisljao: zAsTo ne bi kad vec sve vadim, dejstvovao rupe za kablove na vodenici prije ciscenja i slaganja? I bijase tako jer odluka padne za posao.
Ovu sliku gledajte kao bezveznu odokativnu predodjbu, cisto ideje radi :
Buduci da vec idem na pedantnu rezanciju, onda sam mislio napraviti vise manjih da bude tocno tamo gdje meni pase. Zanimaju me neke potrebstine :
Ponuda 75cm SATOvinja je
prilicno sramezljiva? Ne bih htio saznat, da na kraju ni oni nemaju
1) Gdje u ZG-u nabavljate duze SATArice?
2) Mada imam jednu posebnu traku za aute koja je kao idealna za rubove i rezanje... cisto da znam : koju gumu bi mi preporucili za rupe i gdje
konkretno je kupiti?
3) Neckam se dal da kompletno otvorim rupe na limariji za prednji i zadnji vent na kucistu? Mislim, tempovi su mi perfektni, ne volim filtere koristiti za ventove i sve je A1. Ali kad vec nosim oba i toliko se rezucka - sto bi vi napravili? Dal ostaviti rupe u tvornickom stanju, ili ih kompletno otvoriti za vent na nosu i odozada?
4) Znajuci sto mi je za ciniti, molio bih za podsjetnik ili sugestiju/ideju ako sam nesto zaboravio ili mi je promaklo, a vazno je akciju?
Odgovor mi je koristan u roku dan-dva, pa mi nemojte lurkati temu i onda za pet dana odgovarati
.