Citiraj:
Autor prt scr
pustimo dizajn
ovo mi izgleda sasvim pristojno
http://images.bit-tech.net/content_i...Phantom-7L.jpg
pogledao sam hlađenje,i da su kablovi razbacani phantom opet ima bolje hlađenje(ventilatori na low i high)
garancija,nzxt ima takvu politiku...nije tako presudno i važno
|
Daj molim te quote ostavi IZNAD svog odgovora. Nis te ne kosta, a preglednije je. Ako cijeli forum tako pise, zasto ti moras mijenjat?
Sto se tice Phantoma, daleko od toga da je lose kuciste, ali je skuplje, losijeg dizajna (barem meni, las vegas ekipa se nece slozit), dvostruko krace garancije, losijih reviewa...
Mene taj Corsair Graphite 600T 3x vise žulja nego Phantom. Trenutno imam LianLi V1000, potpuni minimalizam od dizajna, jedina mana mu je sto je kompletno napravljeno od metala i ako ti neki vent malo vibrira, to se zna cut. Vec duze vrijeme trazim kuciste koje je CRNO (jer mi je trenutno SVE crno osim LianLi-a), a da nema bocnu stranicu, 300 grama usranih led dioda u duginim bojama i slicne piz_arije. I za sad je 600T jedini kandidat. Ali ce ic u kompletu kad predjem na 2500K.
Citiraj:
Autor alengrosevic
Inace Phantom dosta dobro izgleda, posebno bijela boja... 
|
Meni se u bijelom jedino i mrvicu svidja, ali onda ti ostaje problem sto je 99% monitora, tipkovnica, miseva i ostatka komponenti najcesce u crnoj boji