View Single Post
Staro 06.06.2011., 13:01   #32
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor viper Pregled postova
Nema smisla.. jer vecinom je kod svih mobitela jednako -
cca 5 dana samo pozivi i poruke
a 1-1.5dan wifi,video,igrice...

Dosta toga naravno ovisi i o undervoltanjau,overclockanju... al vecinom sve je tu negdje kak sam napisao gore.

Opet heavy usage,normal usage- kod svakog je razlicito , i programi su razliciti(neki trose vise cpua/gpu,neki koriste razlicite senzore). Znaci ovo nema smisla bez nekog programa koji nadgleda sta je pokrenuto i kolko sta trosi struje..
Baš se mislim napisat nešto ovdje ili ne, i ti mi otmeš slova s tipkovnice

Npr, trenutni postav mobitela mi je:
Galaxy S - dosta igranja preko wlana i surfanja, poziva, poruka, tu i tamo malo gps-a - 2 dana, a neki mid use svega toga, bez gps-a - believe it or not sa zadnjim 2.3.3 stock romom, mislim da je jvo, na poslu sam pa ne mogu provjerit - preko 5 dana traje baterija, ali doslovno od 100% do gašenja moba.
SE X8 - njega koristim 90% vremena za poruke i pozive, eventualno neka igra čisto iz dosade, baterija traje oko 5 dana, i tako je od prvog dana.
Nokia 6510 (iz 2002.) - samo pozivi - 6-7 dana.

Eto fino se na primjeru galaxya vidi da je razlika u mogućem trajanju baterije ogromna, zavisno o upotrebi moba i njegovih najvećih žderača baterije - gps-a i wlana.