View Single Post
Staro 05.06.2011., 23:29   #7488
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
OK, ako ti se ne sviđaju stariji filmovi, ali na taj način automatski izbacuješ hrpu dobrih filmova, a morphov pregled je odličan primjer kak to izgleda kad se u obzir uzima sve kaj sedma umjetnost nudi. Opet ovisi kaj neko smatra starijim filmom, jer nažalost danas ljudi i filmove otprije četiri-pet godina smatraju starim, pa ih uopće ne doživljavaju. IMHO nema smisla ograničiti se samo na novije filmove, pogotovo (u slučaju stripovskih ekranizacija i superhero franšiza) kad ovi stariji posluže kao dobar temelj za novije koji se ili nadovezuju na stari materijal ili ga prerađuju i prepakiraju.

Thor je već igral u kinima, tj. još uvijek igra, X-Men: First Class je taman stigel u kina, a Captain America stiže 22.07., tak da nema potrebe "čekati HD verziju", posebice kad je standarna CineStar projekcija kakvih 30 kn, dok IMAX verzije idu od 50 do 100 kn - ovisno o filmu. Kaj se tiče Watchmena, riječ je o ekranizaciji istoimenog stripa, a radnja je smještena u alternativnu 1985., tj. u sam vrhunac Hladnog rata dok jedan od umirovljenih osvetnika (Rorschach) istražuje ubojstvo i potencijalnu zavjeru. U slučaju da se odlučiš pogledati taj film, Director's cut verzija u trajanju od 186 minuta sadrži i Tales of the Black Freighter priču koja se proteže kroz samu radnju, pa je cijela stvar kompletna.
Da,ne bi bio problem, biti samo da imam gdje pogledati,u Slavonskom Brodu ima kino koje ne radi,žali Bože...

Hvala na preporuci,budem pogledao Watchmen-a,a i mozda se odlucim na koji stariji film,cijenim tvoje sud i ako kazes da valjda,onda mora se pogledati.

Thor sačekam HD,a Captain America vidim isti glumac koji glumi u Fantastic Four ono Baklju,kako ce izvesti tu dvojicu likova u The Avengers(2012).
Znam da nema,samo sam htio time pitati tko ce glumiti u Avengers-ima Captain America,a tko Torch?

Zadnje izmijenjeno od: blava. 05.06.2011. u 23:53.
blava je offline   Reply With Quote