05.06.2011., 23:29
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Autor McG
OK, ako ti se ne sviđaju stariji filmovi, ali na taj način automatski izbacuješ hrpu dobrih filmova, a morphov pregled je odličan primjer kak to izgleda kad se u obzir uzima sve kaj sedma umjetnost nudi. Opet ovisi kaj neko smatra starijim filmom, jer nažalost danas ljudi i filmove otprije četiri-pet godina smatraju starim, pa ih uopće ne doživljavaju. IMHO nema smisla ograničiti se samo na novije filmove, pogotovo (u slučaju stripovskih ekranizacija i superhero franšiza) kad ovi stariji posluže kao dobar temelj za novije koji se ili nadovezuju na stari materijal ili ga prerađuju i prepakiraju.
Thor je već igral u kinima, tj. još uvijek igra, X-Men: First Class je taman stigel u kina, a Captain America stiže 22.07., tak da nema potrebe "čekati HD verziju", posebice kad je standarna CineStar projekcija kakvih 30 kn, dok IMAX verzije idu od 50 do 100 kn - ovisno o filmu. Kaj se tiče Watchmena, riječ je o ekranizaciji istoimenog stripa, a radnja je smještena u alternativnu 1985., tj. u sam vrhunac Hladnog rata dok jedan od umirovljenih osvetnika (Rorschach) istražuje ubojstvo i potencijalnu zavjeru. U slučaju da se odlučiš pogledati taj film, Director's cut verzija u trajanju od 186 minuta sadrži i Tales of the Black Freighter priču koja se proteže kroz samu radnju, pa je cijela stvar kompletna.
|
Da,ne bi bio problem, biti samo da imam gdje pogledati,u Slavonskom Brodu ima kino koje ne radi,žali Bože...
Hvala na preporuci,budem pogledao Watchmen-a,a i mozda se odlucim na koji stariji film,cijenim tvoje sud i ako kazes da valjda,onda mora se pogledati.
Thor sačekam HD,a Captain America vidim isti glumac koji glumi u Fantastic Four ono Baklju,kako ce izvesti tu dvojicu likova u The Avengers(2012).
Znam da nema,samo sam htio time pitati tko ce glumiti u Avengers-ima Captain America,a tko Torch?
Zadnje izmijenjeno od: blava. 05.06.2011. u 23:53.
|
|
|