Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 05.06.2011., 18:38   #446
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova

a ja cu biti malo konkretniji od tebe gore i reci - ne kaki. ne okreci napisano onako kako ti pase u odredenom trenutku, jesam ja igdje rekao da sam za to sto si gore napisao? alo, pricamo o monte carlu, o monaku, o prokletnoj inace cesti sa par omanjih ravnica koja nisu nimalo idealna za prestizanja. i sada ti meni guras u usta nesto sto nimalo nikako nisam rekao, zbog cega? zato jer ocito - preferiras hamiltona. ok, navijaj za bilo koga, ali nekakve objektivnosti treba imati. takoder, garant su za izgubljene tekme krivi suci, pokradeni smo i slicno?

cekaj, nemoj govoriti jedno, pa drugo. skaces sam sebi u usta, sam govoris protiv sebe. prvo kazes da je massa trebao propustiti brzeg (ha? wtf?), a onda je cilj biti sto bolji, sto blize prvom mjestu? jesi svjestan sta si izjavio?
ok, sta, webber je brzi - ma pustit cu ga. ok, button je brzi, ma pustit cu i njega.

Autor Burko
ja necu reci da je gnjida, ali cu reci da je zasluzio kaznu. istina bog hamilton je danas morao forsirati jer je tim zasrao jucer na kvalifikacijama, ali je pitanje kako bi massa prosao da nije bilo dodira (jer koliko sam vidio kod dodira u zavoju (ne tunelu), dva crvena komada su odletila, valjda sa ferrarija). pastor, covjek koji se zaista trudio i tim koji se trudio, izleti jer ga je ovaj jednostavno natjerao van?

sve 5, neka se oni trkaju, ali usrati nekome par bodova (ma koliko beznacajni ovako izledali) je svakako bezobrazno i nesportski.

a tko je rekao da je itko pokraden? kolko ja vidim sto sam napisao, napisao sam da je s tri penala bio 6, nitko nije nikoga pokrao...

ja nisam sam sebi skakao u usta vec tebi pokusavam objasniti da skuzis da je utrkivanje nesto gdje je cilj biti prvi ili sto blize prvom mjestu, i onda ako ti napises da je hamilton usrao bodove nekome i da je vozio nesportski, pa daj ti onda objasni kako da se voze utrke?????