Citiraj:
Autor MujagaWudakhi
pozz ljudi, posto imam problema sa cold boot BSODovima, njuskanjem na raznim forumima domacim, stranima itd... dosao sam do informacije da probam dici voltažu memorije ... kako je moja memorija corsair xms3 ddr3 2x2gb 1600mhz i testirana voltaza je 1.65 i to je po defaultu toliko, sto mi se tocno moze dogoditi ako dignem voltazu na 1.71 u BIOSu?? da li je to opasno a opte mozda je to solucija mog problema...
i da... zasto ako mijenjam voltazu u biosu , cpuz ne pokazuje tu voltazu koju sam namjestio u bisou??
posto sam napravio clean install windowsaa i imam samo drivere za grafulju jer sam htio testirat da li neki drever radi problem, ali nije, problem je i dalje prisutan...
tnx in advance
|
Ja sam imao tu memoriju, probaj prebacit CR sa 1T na 2T, meni su se s tom memorijom znao rusit sistem iz nicega dok nisam prebacio na 2T. A dok sam pokusavao overclockat voltazu sam imao na 1.72 bez problema, ali ne bi isao preko 1.74. U biosu imas na pc health tocnu voltazu mem, jer ti mozes namjestit na 1.65 a on zapravo daje npr 1.646, pa probaj podic na 1.66 ili 1.67 pa vidi koliko onda stvarno daje voltaze memoriji.
Pozzzz