View Single Post
Staro 04.06.2011., 15:56   #1141
Malacrass
RAKIJA

Malacrass's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor LogitechExpert Pregled postova
Nemogu vjerovati sta mi t-scum radi. Naime do proslog mjeseca uredno sam imao brzinu 10Mbit-a, i tako dobijem ja onu obavijest o mogucnosti preslaska moje linije na VOIP (kao sda us mi dali mogucnost izbora). Naravno tehnicar je nazvao ja lijepo zahvalio i rekao da nezelim trenutno se jos prebaciti. I tako prekjucer ja zovem SZK da dignem opet brzinu na 10Mbit-a, sve 5,gospoda rekla da ce me nazvat. I meni vrag nije dao mira, posaljem im danas email i dobijem ovaj odgovor: ''Za broj xxx/xxx xxx trenutno nije moguća promjena MAXadsl brzine jer postoji zahtjev za migracijom na VOIP. Kada se realizira taj zahtjev i kada tehničar dođe kod tebe doma instalirati VOIP biti ćeš u mogućnosti promijeniti MAXadsl brzinu'' Znaci oni mene opet na kraju pokusavaju natjerat na VOIP iako imam kao neki izbor, ugovor mi nazalost istjece tek za godinu dana inace bih se vec isti dan prebacio na neki drugi ISP. Jel imao tko slicna iskustva ili neki savjet kako da ovo rjesim bez njihove instalacije VOIP-a?
Moj susjed je imo gotovo istu situaciju. Samo on nije baš toliko popizdio do razine da se ide žalit. Nakon što je kao i ti jasno rekao NE oni su napravili da. Prvo je poslo mail da je rekao da ne želi to trenutno. Nakon par dana skonto je da su oni ipak to napravili. Onda ih je nazvo i doslovce jebo mater svima u SZK i neka gase to i neka ga vračaju na staru liniju.
Kratko i jasno. Vratili su ga na "normalnu" liniju...