04.06.2011., 10:47
|
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Autor robert7
EDIT:
@jelc, nastupa on i za repku dobro prema napred, kad ima prostora ubacivati se iz drugog plana na šut ili neki skok, ali on protiv ekipa koje igraju bunker nemoze nazalost doci do izrazaja, jer se nema di ubacit ( osim u guzvu ). Zato je uvijek bolje gurati igraca koji moze napraviti prevagu na terenu ( nisam pobornik sammira, ali on jucer umjesto vukojevica bi bio bolja opcija, defanzivni blok su tako i tako drzali stoperi ).
Jucer on nije nijednu loptu poslao okomito prema golu, jer nezna, i nitko mu ne zamjera, nije njegov posao da to zna, ali zato nam treba igrac vise koji zna prema naprijed, on je samo dodavao do prvog igraca i to je to.
Njegov puni talent ce dolaziti do izrazaja protiv ekipa koji igraju nogomet, tu ce nam trebati ognjen u punom sjaju...
|
Gledao sam dvije ili tri tekme Dinama Kijev u europskim dvobojima i na osnovu toga sam i napisao ono gore-ono kako igra tamo i ovo su dvije različite stvari
Po meni je njegova jučerašnja igra žrtva sjajne "taktike" Bilića...jer on nije klasični defanzivni vezni kao kaj je bil Jurčić.
Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1
Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
|
|
|