View Single Post
Staro 04.06.2011., 10:39   #252
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
koliko nogometnih stručnjaka na okupu Da Kalinić panjina, a mali će bit nositelj reprezentacije u budućnosti. Glup je ko panj ali je igrač velikog potencijala. (btw mislim da je Dudu gađao Mandžu centaršutom)

Kalinić je panj nad panjevima i ja ti velim da ga Bilić forsira u toj mjeri kolko ne voli 10x boljeg Jelavića, Jelavić je za Kalinića nogometna institucija!

Taj Kalinić ne bi kod mene mogel nogomet igrat u Toplicama, mali će bit propala panjina a ne nositelj igre, a ak bu nam nositelj onda bumo gubili i dalje od Gruzije pa možda čak i od Luksemburga i Lihtenštajna...en ti i Kalinića!

Tako je, fali nam Raketa, jer on je u obrani dosta sličan Vukojeviču, grize na svaku loptu ali je zato prema napred jednako tako dobar za razliku od Vukojevića, i da fali raketa.

Fali i Kranjčar, kolko god rekli da je spor i da nemre 90min odradit, momak ima ideju i potez kakav nema ni Modrić, makar ih je glupo uspoređivat jer nisu isti tip ali velim da kad igra Kranjčar gol visi u zraku, jer podvali ili napravi driblig iza kojeg ostavi po dva igrača, samo ostaje pitanje jel se bude realiziralo.

A jebiga, da more trčat ko modrić bil bi jedan od boljih igrača svijeta!

Šumuniću svaka čast, klasa nad klasama, ja mislim da on jedini igra bez grča i s guštom....

I neko je pametno rekel, trebali bi stavit Vrsaljka umjesto Srne malo, pa da Srna veli jel će više igrat ili će se kurčit po terenu i izigravat mangu, da pola igra kao u Šahtoru ni riječ ne bi rekel, ali u HRV izigrava frajera i ne odrađuje zadaće pravog bočnog igrača ko kaj radi dok igra u Šahtoru, za kaj krivim Bilića, mamu mu sentimentalnu...
danc00 je offline   Reply With Quote