Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Mislim da podcjenjujes samzunga. Galaxy s je defitivno bolji od bilo kojeg htc-a u toj klasi,u svemu osim u kucistu. Bas sve ima bolje od baterije pa do kamere,zvuka, ekrana itd. Imao sam 3-4 htc-a u par mjeseci i jako se razocarao osim u podrsci tj. community-ju.
|
Prvo da razjasnimo, ne govorim ja samo o hardverskim karakteristika jer su vrlo slične, već općenito o HTC-u i Samsungu-u..
Vjerujem da je GS2 odličan itd, ali Sensation meni prednjači kao i svaki drugi HTC.. Evo prvi puta imam jedan htc, i to Desire (već godinu dana) i znam da će svaki slijedeći mob biti vjerojatno htc, kvaliteta izrade, community, ma jednostavno HTC se meni svidio i gotovo..
Nije Samsung kao SE (tipa xperia i ostale dječje igračke), no za mene rula htc i što ja tu mogu

GS2 mi super izgleda sa odličnim karakteristikama i djeluje mi kad ga se uzme u ruku da se ne osjeti onako plastični feeling kao kod Motorole ili SE ali nekako Sensation djeluje robusnije, čvršće i sigurnije.. Moram priznat da pričam ofrlje jer mobitele nisam imao priliku isprobat (kao ni nitko od vas) ali da ponovim, Desire me oduševio i ostajem vjeran htc-u..
Iskreno se nadam da ce na Sensationu riješit trzavost HD snimanja (što ni ne sumnjam uz dual core)..
GS2 i Sensation praktički nisu ni izašli (GS2 ok) ali kad se usporedno pokaže koji je bolji (ugrubo rečeno) onda ću odlučit koji uzet, naravno ako Sensation (ili GS2) popuši u veći segmenata (makar su to vrlo slični mobiteli) da ga neću uzet, ali to još treba vidjet..
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Sto se sensation-a tice,vidjet cemo tocno sto ce biti kad dodje. Tako su i za desire i za desire hd govorili da su zvijeri a na kraju jedino sto je zvijersko kod njih je community i kuciste. .
|
Ma nemožeš to pričat, pa Desire kad je izašao (a i dan danas) je bio vrh ponude smartfonea (u svim recenzijama je pobjeđivao debelo naspram konkurenata), 1GHz i 3.7" Amoled ekran a ti kažeš da je jedino zvjerski community i kućište, ili neznaš što pričaš ili kenjaš nepotrebno po Desire-u..
Za Desire HD da i ne govorim, još veće savršenstvo.. Namjeravao sam to uzet ali kad sam čuo za Sensation odlučio sam se strpit, jer trenutno mi netreba ništa više od Desire-a..
Samo da ti kažem, respektiram svakog člana foruma, pa ako ti neki moji komentari nisu baš na volju, nemoj zamjerit, ovdje smo da raspravljamo i da svatko iznosi svoja mišljenja, iskustva itd..